nfs-most-wanted-a-online-hrani
Novinka NFS: Most Wanted a online hraní

NFS: Most Wanted a online hraní

Maggot

Maggot

14. 8. 2012 14:26
Reklama

Pokud si někdo stěžoval, že Criterion pro nás stále nemá nový Burnout, svá slova by možná měl vzít zpět. Pokud se totiž má série Need for Speed někdy podobat výše zmíněné destruktivní arkádě, je to právě nyní s novou generací Most Wanted. Matt Webster ze studia Criterion si během konference EA vzal na paškál nové online schopnosti hry, které jen blíže dokazují, že by se nová hra měla jmenovat spíše Burnout: Most Wanted.

Novou vývojovou filozofií se stalo absolutní zpřístupnění hry po stránce jejího obsahu. "Když máte otevřený svět, proč jej před hráči uzavírat?" řekl Matt během proslovu. A tak budete moci od začátku hry jezdit po celém městě, jezdit v čemkoliv, pokud na to ovšem máte peníze. Nová auta otevíráte například tím, že je nacházíte ve městě. Jejich častým používáním posléze otevíráte vylepšení a další originální prvky.

Novým nástrojem sociálního trackeru Autolog 2.0 se stala i služba CloudCompete, která zobrazuje vaše úspěchy prakticky instantně, co lépe, napříč všemi platformami. Nový trailer posléze odhalil další vítanou novinkou a tedy online multiplayerové výzvy a speciální úkoly, které můžete velice dobře znáte například z Burnout: Paradise.

Věc se má zkrátka tak, že s ostatními hráči musíte v otevřeném světě plnit kooperačně řadu úkolů. Tím se myslí předjetí určitého počtu civilů, sražení X aut a další libůstky, kterých bude ve hře skutečně požehnaně. To vše v licencovaných superautech z celého světa. Need for Speed: Most Wanted vyjde prvního listopadu pro PC, PS3, Vitu a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama