residentevil-net-vas-bude-monitorovat
Novinka ResidentEvil.net vás bude monitorovat

ResidentEvil.net vás bude monitorovat

Maggot

Maggot

14. 8. 2012 09:53
Reklama

Vývoj akční a méně hororové Resident Evil 6 byl značně urychlen, díky čemuž se hry dočkáme již v říjnu tohoto roku na konzolích, o něco později posléze i na PC. Capcom během dnešní konference odhalil speciální službu, která bude určená přímo pro Resident Evil 6. Sociální služba Resident Evil.net bude snímat veškeré údaje hráče, od počtu zabitých zombie, přes počet vystřelených nábojů, třeba až po množství bodů v režimu Mercenaries.

V podstatě se jedná o následovníka trendu sociálních sítí typu Battlelog či Call of Duty: Elite. Krom toho se ovšem budou moci hráči masivně podílet na kolektivním otevírání nového obsahu. Capcom uvedl příklad, kdy musí komunita za víkend zastřelit celkem 10 000 zombie. Po splnění úkolu získají všichni zúčastnění například originální kostým, zbraň a jiné delikátnosti. Prozatím se mluví pouze o PC aplikaci v prohlížeči, mobilní verze ještě nebyly potvrzeny.

Hraním přes ResidentEvil.net tak budete získávat tzv. RE Points body, které bude možné utratit za další libůstky. Služba bude dostupná s launchem hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama