chysta-se-strategie-cities-in-motion-2
Novinka Chystá se strategie Cities in Motion 2

Chystá se strategie Cities in Motion 2

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 8. 2012 21:33
Reklama

Společnost Paradox Interactive na GamesComu bude prezentovat strategii Cities in Motion 2, kterou dnes oznámila. Pokračování průměrné ekonomické strategie, v níž je cílem hráče vybudovat prosperující dopravní firmu, přinese mimo tradiční single-playerové kampaně také multiplayer, a to v kooperativní i kompetitivní podobě. Podrobnosti o této herní složce zatím odhaleny nebyly.

Tvůrci ze studia Colossal Order obecně slibují vyšší důraz na detail a lepší možnosti nastavení, což rozhodně kvitujeme. Město by nově mělo být dynamické, v závislosti na rozhodnutích hráče tak bude růst. Pokud kupříkladu vybudujete dostupnou dopravní síť, rozrostou se domy střední vrstvy obyvatelstva. Novinkou je možnost budovat silnice s vyhrazenými pruhy pro autobusy, které jistě vypomohou při dopravní špičce. Ta má být zpracována realističtěji než v předchozím díle. Nebude chybět ani střídání dne a noci.

Hra se zaměří na dnešní dobu, čemuž má odpovídat vzhled měst i vozidel. Žádné z nich jsme ale dosud neviděli. Tvůrci sice vypustili krátký trailer, avšak v něm nejsou žádné záběry přímo ze hry. Musíme tak čekat. Cities in Motion 2 je v plánu na druhou čtvrtinu příštího roku, a to pro PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama