medal-of-honor-kritizovan-kvuli-kampani
Novinka Medal of Honor kritizován kvůli kampani

Medal of Honor kritizován kvůli kampani

Maggot

Maggot

16. 8. 2012 07:30 3
Reklama

Před dvěma měsíci se oficiálně rozeběhnul unikátní projekt, který měl prostřednictvím akce Medal of Honor: Warfighter a dalších obchodních partnerů přispět do fondu válečných veteránů jak finanční, tak materiální cestou. Project Honor je jediný svého druhu, nyní je ovšem terčem kontroverze a několika stížností, které možná budou mít i vážnější následky.

Jedním z propagačních prvků se totiž stala i replika tomahawku, který se objeví ve hře. Podle předběžných objednávek by počet prodaných seker vydělal slušný balík, to by se ovšem nesměla na akci snést vlna moralizující kritiky, která donutila EA produkt stáhnout. Jak víte, jeden z prvků kampaně byl právě prodej replik herních zbraní, jak se ovšem bude projekt dále vyvíjet, je dle momentálních reakcí nejisté.

Ostatně, z celé situace je nešťastný i Greg Goodrich, vedoucí vývoje Medal of Honor: Warfighter. "Naším cílem bylo vybrání dostatku peněz pro charitu prodejem tomahawků, sám ovšem nevím, jak se bude nyní situace odvíjet. Snažíme se být autentičtí, komunikovat s partnery a na oplátku nabídnout komunitě něco za její podporu. Nikdo z našich partnerů nezaplatil ani cent za reklamu - všechny peníze byly vygenerovány ve prospěch projektu Honor."

Medal of Honor kritizován kvůli kampani
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama