odstartovala-beta-akce-war-of-the-roses
Novinka Odstartovala beta akce War of the Roses

Odstartovala beta akce War of the Roses

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 8. 2012 22:42
Reklama

O drsnou středověkou akci War of the Roses je zájem. O přístup do betaverze, která v těchto dnech startuje, požádalo přes 100 tisíc zájemců. Ti postupně začnou na své emailové adresy dostávat potřebné kódy. „Fakt, že se do betaverze přihlásilo přes 100 tisíc hráčů, je jasným důkazem toho, že studio Fatshark odvádí tvrdou práci,“ uvedl Gordon Van Dyke, jeden z producentů hry, která se odehrává v Anglii 15. století. Právě tehdy zde dva znesvářené rody sváděly krvavý konflikt - válku dvou růží.

„Nemůžeme se dočkat, až uslyšíme, co si lidé o našem titulu myslí. Momentálně je naším cílem všem zaregistrovaným umožnit přístup do bety. Ukování 100 tisíc mečů ale bude chvíli trvat. Hráče budeme zvát postupně, dokud je všechny neuvidíme na bitevním poli,“ doplnil Van Dyke a upozornil, že se do betaverze stále můžete na oficiálních stránkách hry přihlásit.

Kódy by měly být rozesílány celkem rychle, protože vývoj War of the Roses už jde do finiše. Finální spuštění této multiplayerové hry je v plánu na 2. říjen. Hráči, kteří si koupí jednu ze dvou speciálních digitálních edic, se dočkají dokonce o týden dříve. Při čekání na klíče se můžete podívat na čerstvé video, v němž vývojáři odhalují střípky ze zákulisí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama