minecraft-se-docka-aktualizace-1-4
Novinka Minecraft se dočká aktualizace 1.4

Minecraft se dočká aktualizace 1.4

Maggot

Maggot

20. 8. 2012 07:48 1
Reklama

Mojang svůj finanční hit jménem Minecraft vyživuje vcelku slušnými porcemi. Hra nám roste před očima a vy se nyní můžete začít oficiálně těšit na další velkou aktualizaci se servisním číslem 1.4, která přinese celou řadu novinek technický, ale i obsahových.

Dokumentace zmiňuje, že se zombie a kostlivci začnou náhodně objevovat i s vybavením. Což znamená, že uvidíte například zombie s lopatou, či obrněného kostrouna. Tato "evil" stvoření ovšem budou útočit i na vesničany, kteří se po kousnutí mohou změnit také na zombie. Poloviční šance na transformaci existuje na normální obtížnost, jistotu změny máte posléze na tu nejtěžší.

Nakažené vesničany samozřejmě můžete vyléčit, což je ovšem náročné po všech směrech, jelikož je zapotřebí oslabujícího lektvaru a zlatého jablka. Nebohé vesničany má smysl zachraňovat, jelikož vám nabídnou výhodnější obchody. Alchymisty potěší zpráva, že se ve hře objeví i lektvar nočního vidění, který vám mnohonásobně zpříjemní orientaci ve tmavých prostorách.

K dispozici budou i dvě zbrusu nové kostky. Beacon Block vyzařující světlo do nebes, vám poskytne několik pasivních výhod, Redstone Command Block posléze slouží jako přepínač různých aktivit serveru. Momentálně samozřejmě neznáme kompletní seznam novinek a změn, kterých bude ve finální verzi updatu požehnaně.

Minecraft se dočká aktualizace 1.4
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama