projdete-si-obrazky-z-dead-island-riptide
Novinka Projděte si obrázky z Dead Island: Riptide

Projděte si obrázky z Dead Island: Riptide

Marek Švrkala

Marek Švrkala

31. 8. 2012 15:24
Reklama

Pokračování zombie akce Dead Island bylo oznámeno už na E3, první podrobnější informace se o něm ale dozvídáme až dnes díky informacím z britského Oficiálního Xbox magazínu a dalších zahraničních zdrojů. Dead Island: Riptide přímo naváže na první díl, čtveřice hlavních hrdinů (můžete si přenést své savy) se akorát přesune na jinou oblast ostrova.

Ta je částečně pod vodou, přišly totiž monzunové deště, a tak vás čekají bažiny a mokřady, po nichž se budete pohybovat nejsnadněji s pomocí člunu, jak můžete vidět na jednom z uvolněných obrázků. Engine byl upraven tak, aby dokázal daleko lépe vykreslit drsné deštivé počasí, které v tropické oblasti panuje.

Zombíci samozřejmě budou všude kolem a v kooperaci je společně s vašimi parťáky je budete muset likvidovat dříve, než se jim podaří dostat na člun. Hra má být stále zaměřena na souboje na blízko, střelné zbraně a náboje ale tentokrát budou daleko hojnější než v prvním díle. Ve vašem zbrojním arzenálu nemají chybět ani různé výbušniny, přislíbena je třeba plastická trhavina C4, s níž budete moci účinněji bránit určité místo, což bude jedno z oživení prověřené hratelnosti.

Tvůrci také chtějí upravit spoustu drobností, které hráčům původního Dead Islandu vadili. „To nejlepší, co jsme ze čtyř milionů prodejů získali, jsou reakce kupujících,“ potvrdil Sebastien Reichert z Techlandu a přislíbil třeba změny v inventáři, respawnu zombíků, upravování zbraní nebo stromu schopností. O dalších novinkách nás zmíněný vývojář jistě bude brzy informovat. Dead Island: Riptide má vyjít v příštím roce a my se velmi těšíme.

Projděte si obrázky z Dead Island: Riptide
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama