silena-4-uz-nepatri-k-bratrum-ve-zbrani
Novinka Šílená 4 už nepatří k Bratrům ve zbrani

Šílená 4 už nepatří k Bratrům ve zbrani

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

3. 9. 2012 06:54
Reklama

Okolo crazy akce Brothers in Arms: Furious 4 se od jejího oznámení na loňské E3 neslo mnoho emotivních diskusí. Někomu se šílená rubanice na způsob Inglorious Basterds líbila, většině se ale nezamlouval směr, kterým se ubírá dříve seriózní značka Brothers in Arms. Ne zrovna nadšené ohlasy hráčů přiměly k přemýšlení i vývojáře. O Furious 4 jsme slyšeli jen občas a v náznacích – letos v květnu se mluvilo o tom, že byla hra zrušena, v červenci nicméně Randy Pitchford z týmu Gearbox tyto zvěsti popřel a uvedl, že se na hře stále pracuje a že se proměnila její podoba.

Nyní máme několik dalších dílčích informací, které padly na PAX 2012 v rámci panelové diskuse Inside Gearbox Software. „Chci, aby všichni věděli, že hra už není součástí značky Brothers in Arms, půjde o nové IP,“ uvedl doslova Randy Pitchford. To je logický krok, protože velká část zklamaných hráčů nesla nelibě právě rozvrat tradiční hratelnosti taktické akce Brothers in Arms. Dál ještě Randy dodal, že vývojáři posunuli herní mechanismy a spád hry tak daleko od BiA, že bylo potřeba hru „osvobodit“ - rozhodnutí, které můžeme kvitovat s povděkem.

Pokud jde o detaily o upravené podobě Šílené čtyřky, dozvíme se je během komunitní akce, kterou Gearbox pořádá pro své fanoušky v Dallasu mezi 14. a 15. květnem. Právě v sobotu 15. by měl Randy Pitchford znovuodhalit novou podobu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama