resident-evil-6-bude-mit-druhe-demo
Novinka Resident Evil 6 bude mít druhé demo

Resident Evil 6 bude mít druhé demo

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 9. 2012 08:22
Reklama

Capcom uvolní další hratelnou demoverzi akce Resident Evil 6. Zatímco první demo bylo exkluzivní pro hráče, kteří si koupili fantasy akci Dragon’s Dogma na konzoli Xbox 360, druhé demo bude volné pro všechny zájemce na konzolích Xbox 360 a PlayStation 3. Majitelé těchto zařízení se mohou těšit na ukázku tří hlavních kampaní, kterou lze projít jak na vlastní pěst, tak společně s kamarádem v online kooperaci.

V demu si budete moci zahrát za Leona S. Kennedy nebo Helenu Harperovou a bojovat temných chodbách univerzity v Ivy, kde narazíte na oběti bioteroristického útoku. S Jakem se zase vydáte do ulic Lanshiangu, kde společně se Sherry Berkinem můžete vyzvat mutanty J’avo. Přitom je vhodné využívat speciální schopnosti obou hrdinů. V třetí kampani se s Chrisem Redfieldem, Piersem Nivansem a dalšími členy BSAA vydáte do ulic Edonie, kde se znovu střetnete s mutanty J’avo. Pak ale možná přijde i obří B.O.W. Ogroman, který asi průběh bojů zásadně zvrátí...

Demoverze očekávané hry se na sítích Xbox Live (pro Gold členství) a PlayStation Network objeví 18. září, o týden později bude na Xboxu 360 dostupná i pro členy, kteří si nepředplácí zlatý účet. Majitelé PlayStationu 3 navíc od dneška mohou v obchodě získat také už zmíněnou první demoverzi hry. Resident Evil 6 pro obě konzole vychází 2. října, PC verze prý dorazí později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama