do-onlinovky-rift-vstoupi-kralovna-bouri
Novinka Do onlinovky Rift vstoupí Královna bouří

Do onlinovky Rift vstoupí Královna bouří

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 9. 2012 06:09
Reklama

Fantasy onlinovka Rift nás po svém spuštění velmi zaujala, dnes už ale zájem hráčů opadává, a tak se tvůrci ze studia Trion Worlds rozhodli komunitu znovu nakopnout. Na 13. listopad chystají datadisk Storm Legion, který svět Telara, v němž se Rift odehrává, rozšíří na trojnásobek původní velikosti, a to hned dvěma novými kontinenty. Oblasti Dusken i Brevane přinesou vlastní příběhy. Představena bude také Crucia, Královna bouří, která do herního světa pronikla společně se svou armádou a hodlá tropit neplechu.

„Práce na Storm Legion skutečně začali už před spuštěním Riftu v loňském roce, takže měl vývojářský tým možnost vyvíjet rozšíření vedle samotné hry. Výsledkem je datadisk, který je pečlivě připraven a vyladěn, aby uchvátil pozornost hráčů,“ řekl Scott Hartsma, šéf společnosti Trion Worlds.

Vedle nových kontinentů se hráči mohou těšit také na zvýšení level capu na 60, nové město Tempest Bay , 7 nových dungeonů, dimenze, duše, pláště a spoustu dalších drobných prvků. To vše v různých výhodných baleních pro stávající hráče i nové zájemce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama