navrhnete-si-postavu-v-borderlands-2
Novinka Navrhněte si postavu v Borderlands 2

Navrhněte si postavu v Borderlands 2

Maggot

Maggot

10. 9. 2012 06:31 2
Reklama

Borderlands 2 je za rohem, přičemž první recenze nešetří chválou a hodnocením se blíží k těm absolutně nejvyšším metám. Reklamní kampaň nepolevuje, Randy Pitchford masíruje fanoušky hry a spouští konfigurátor skillů každé ze čtyř hratelných postav. S předstihem si tedy můžete začít vytvářet svou krutou postavu, s níž budete dominovat jak v single-playeru, tak třeba i kooperačním multiplayeru.

Spolu s tím se sám Randy, vedoucí studia Gearbox, vyjádřil ke schopnostem, které se vážou k boji na blízko kybernetického ninjy. Ačkoliv se mu nápad postavy, která se zaměřuje spíše na teleportování a sekání bastardů, zpočátku nezamlouval, její uvední do reality bylo nakonec plynulé díky Paulu Hellquistovi, kreativnímu řediteli vývoje.

"Setkali jsme se s případy, kdy spousta věcí fungovala, jen protože do nich Hellquist investoval spoustu energie a času, protože se tak moc zajímal. Riskoval i v mnoha jiných ohledech, s nimiž jsem si nebyl příliš jistý. Ale přesvědčil mě o opaku - dokázal mi, že tyto věci nejenom fungují, ale fungují přímo dokonale!" Tadááá, a tak se zrodila postava kyber-ninjy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama