chysta-se-nejvetsi-gamingova-akce-u-nas
Novinka Chystá se největší gamingová akce u nás

Chystá se největší gamingová akce u nás

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 9. 2012 10:43
Reklama

Dva měsíce uplynuly jako voda a máme tu začátek školního roku, končí nám období, kdy jste nemuseli myslet na školu, a propařili každý den až do noci, či dokonce až do rána následujícího dne. Na herním portálu Grunex.com jste mohli zažít spoustu zábavy v podobě speciálních letních projektů. Hledali jsme Grunex dívku, Missáka Grunexu, poznali jsem NEJ českých gamerů, aneb anketu v těch nejneobvyklejších věcech jako např. maminčin mazánek, tedy hráč či hráčka, který/á si na offline akci přiveze řízky nebo bábovku, a mnoho dalšího. Když jsme narazili na offline akce, neboli akce v počítačových hernách, akce kdy se hráči setkají naživo.

O prázdninách jsme jich na grunexu měli požehnaně. V červenci jsme ve Starém Městě u Uherského Hradiště hráli StarCraft 2 a DotA 2 na Intel LanCraft Summer 2012, kde hráči těchto oblíbených PC her mohli mimo jiné vyhrát i procesor Intel Core i5. S hráči oblíbené akční série Call of Duty jsme se také setkali na speciálním, prázdninovém, třídenním maratónu v pražské herně BattleZone.

Ve dnech od 10. do 12.8.2012 se konaly tři akce, konkrétně HAL3000 Grunex CoD 4 LAN, Intel Grunex CoD 4 LAN a MSI Grunex CoD 2 LAN. Tento náročný víkend si užili naprosto všichni, kteří dorazili, včetně organizátorů a komentátorů. Je to neuvěřitelné číslo na novém herním notebooku MSI GT70 jsme nastreamovali krásných 35hodin!

No a na samotný závěr letních prázdnin jsme, posilněni energeťáky Big Shock!, vyrazili na HAL3000 LanCraft Summer 2012. Kde jsme spolu s takřka třemi sty hráčů uzavřeli dlouhou, či krátkou, jak pro koho, vyberte si, sezónu letních akcí! Aby toho nebylo málo, herní portál Grunex.com se snažil pozvednout úroveň gamingu v Čechách, a povedlo se! Oznámili jsme místo a termín konání největší gamingové akce u nás za poslední tři roky.

Finále BenQ Grunex Challenge 2012 se odehraje na výstavišti v Praze Holešovicích, v rámci prvního ročníku veletrhu GameExpo, který je součástí 24. ročníku veletrhu hraček a her "Itea", 3. ročník veletrhu dětských a kojeneckých potřeb "BABY styl" a 3. ročníku veletrhu modelů a modelářství "Modelář". Tato velkolepá akce se uskuteční 25.-28.10.2012! Těšte se na obrovskou stage, stánky partnerů, doprovodné turnaje, a v neposlední řadě komentované zápasy. Není čas smutnit, že končí prázdniny. Už v říjnu Vás čekají 4 dny epické akce. Hlavu vzhůru a hurá do školy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama