na-konzolich-vyslo-demo-resident-evil-6
Novinka Na konzolích vyšlo demo Resident Evil 6

Na konzolích vyšlo demo Resident Evil 6

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 9. 2012 20:18 1
Reklama

Na konzolových digitálních distribučních sítích dnes vyšla další demoverze chystané zombie akce Resident Evil 6. Ukázku všech tří kampaní si na rozdíl od prvního dema mohou užít jak majitelé Xboxu 360, tak příznivci konkurenčního PlayStationu 3. Hůře na tom jsou PCčkáři – demoverzi nemají a neplatí pro ně ani plánované říjnové datum vydání. Příprava konverze pro PC totiž začala teprve nedávno.

„Vytvoření dobré a otestované PC verze nám zabere několik měsíců. Předpokládáme, že chcete dobrý port, který nebude nijak uspěchaný, takže si ještě vyžádá čas. Přesné datum vydání zveřejníme později v tomto roce,“ napsal Christian Svensson, viceprezident Capcomu, na oficiálním diskuzním fóru společnosti a pak upřesnil, kdo na PC verzi pracuje: „Jde o malý tým. Jeho velikost je ale s ohledem na rozměry projektu odpovídající.“

Capcom prý PC verzi přikládá velký význam a rozhodně nechce nic uspěchat. „Někteří z fanoušků si myslí, že je podobný projekt jednoduchý. To ale není pravda. Pokud bychom si to mysleli i my, hra by skončila jako Resident Evil 4 na PC. A s tím by žádný z našich pravověrných fanoušků nebyl spokojen,“ doplnil Svensson a my rozhodně souhlasíme. Právě čtvrtý díl oblíbené hororové série totiž byl příkladem toho, jak by se PC konverze rozhodně dělat neměla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama