ctvrta-epizoda-the-walking-dead-se-blizi
Novinka Čtvrtá epizoda The Walking Dead se blíží

Čtvrtá epizoda The Walking Dead se blíží

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 10. 2012 09:23
Reklama

Pokud hrajete epizodickou adventurní sérii The Walking Dead od studia Telltale Games, asi víte, že se situace v postapokalyptickém světě plném zombíků dále zhoršuje. Skupina hrdinů ve čtvrtém díle s podtitulem Around Every Corner dorazí do města Savannah, kde však vytoužený klid nenajde. Naopak půjde asi o nejděsivější místo, které skupina při hledání záchrany navštíví. Město totiž neskrývá jen spoustu zombíků, ale i další hrůzná tajemství.

„V rámci akce a rozhodování je to bezpochyby největší a nejambicióznější epizoda. Pokud jsme naši práci odvedli dobře, pak nás budete nenávidět za rozhodnutí, která budete muset udělat. Čtvrtá epizoda také představí úplně nové postavy, které by měly situací trochu zamíchat. Obzvláště se těším se, až potkáte jednoho konkrétního hrdinu,“ napsal Gary Whitta, jenž připravil scénář této části.

Čtvrtá epizoda tak hru připraví na uzavření první série, které by mělo nastat nejpozději na začátku prosince. Přesně 4. prosince totiž má vyjít kompletní disková edice první sezony pro Xbox 360 a PlayStation 3. Při čekání se můžete podívat na oficiální stránky hry, kde najdete vyhodnocení toho, jak se hráči rozhodují v jednotlivých situacích. Shodujete se s většinou, nebo ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama