wow-opet-hraje-vice-nez-10-milionu-hracu
Novinka WoW opět hraje více než 10 milionů hráčů

WoW opět hraje více než 10 milionů hráčů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 10. 2012 17:28 1
Reklama

Mists of Pandaria, datadisk World of Warcraft, splnil to, co Blizzard očekával – prodává se jako po másle a opět tak stoupá počet hráčů, kteří si nejpopulárnější onlinovku současnosti předplácí. Za první týden, kdy je v pořadí čtvrtý datadisk oblíbeného WoWka na trhu (bez důležité Číny, kde byl datadisk vypuštěn až 2. října), se podle interních informací Blizzardu prodalo 2,7 milionů kopií.

To je sice méně než v případě předchozích dvou rozšíření (Cataclysm za stejnou dobu dosáhl 3,3 milionů, Wrath of the Lich King 2,8 milionů), přesto ale celosvětový počet hráčů opět překonal 10 milionů, což tvůrce povzbudilo.

„Je potěšující vidět výsledky úsilí, které jsme do rozšíření Mists of Pandaria, vložili. Těší nás také pozitivní ohlasy od hráčů,“ uvedl Mike Morhaime, šéf a spoluzakladatel společnosti Blizzard Entertainment. Její vývojářský tým nyní pilně pracuje na první velkém updatu, který hru po vydání datadisku upraví. V následujících týdnech bude upřesněno, kdy se tak stane a co update vlastně přinese. Zatím si můžete zahrát v naší soutěži.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama