most-wanted-nabidne-stovky-hodin-hrani
Novinka Most Wanted nabídne stovky hodin hraní

Most Wanted nabídne stovky hodin hraní

Ondřej Švára

Ondřej Švára

15. 10. 2012 08:36 2
Reklama

Letošní Need for Speed: Most Wanted má přinést nejdelší dobu hratelnosti v historii značky. A samozřejmě mluvíme o singleplayerové kampani, nikoliv o multiplayeru, kde se to vlastně ani změřit nedá.

Podle Criterion Games nabídne nové NFS rovnou stovky hodin singleplayerové zábavy. To je od loňského tříhodinového sprintu docela darda. Jak toho soudruzi z Criterion dosáhli? Inu, po skončení hlavní kampaně, kdy hráč získá všechna auta, stane se nejhledanějším pirátem v okolí a to všechno mu asi opravdu nezabere víc než pár hodin, naskočí do hry mód, ve kterém budete moci dál sbírat body a to v podstatě do nekonečna. "Sbíráním bodů se teoreticky můžete zabavit na stovky hodin a to aniž byste hráli multiplayer," konstatoval Craig Sullivan z Criterionu.

Jistě, zní to hodně nadneseně, ale nesmějte se hned. Criterion má bohaté zkušenosti z Burnoutu Paradise, kde prosté sbírání bodů za parádičky některé hráče bavilo i pět set hodin. A vzhledem k tomu, že se má nové NFS Burnoutu podobat víc než je zdrávo, dá se očekávat i podobná hratelnost.

NFS: Most Wanted 2012 vychází v Evropě druhého listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama