assassin-s-creed-miri-na-filmova-platna
Novinka Assassin's Creed míří na filmová plátna

Assassin's Creed míří na filmová plátna

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 10. 2012 20:02
Reklama

Assassin's Creed je další značkou, která se po úspěchu v herním světě objeví i v kinech. Ubisoft už ve spolupráci s americkou produkční společností New Regency (např. Mr. and Mrs. Smith a Daredevil) chystá dosud nepojmenovaný film. Práce na jeho scénáři mají vypuknout co nevidět.

„Díky tomu, že využijeme zkušeností společnosti New Regency v produkci a distribuci filmů a zároveň si zachováme náš vlastní kreativní dohled a finanční flexibilitu, vznikne kvalitní film, který bude respektovat tradice série Assassin’s Creed a jejich fanoušků,“ uvedl Jean-Julien Baronnet z Ubisoft Motion Pictures. Tato pobočka Ubisoftu se snaží rozšiřovat značky své mateřské společnosti do televize a kin, kde tak v budoucnu zřejmě uvidíme i adaptace jiných známých herních sérií (např. Splinter Cell nebo Ghost Recon).

Asi nejznámější tváří chystaného snímku bude Michael Fassbender. Herec známý třeba ze sci-fi filmů Prometheus nebo X-Men: První třída se pravděpodobně ujme hlavní role – podrobnosti ale zatím odhaleny nebyly. „Právě jsme s Michaelem dokončili film 12 Years A Slave, a tak je pro nás toto partnerství ještě lákavější,“ prohlásil pouze Brad Weston ze společnosti New Regency a upozornil, že natáčení by mohlo začít v létě příštího roku. Film by tak mohl v kinech odstartovat někdy v roce 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama