nfs-most-wanted-vyuzije-hlasove-povely
Novinka NFS: Most Wanted využije hlasové povely

NFS: Most Wanted využije hlasové povely

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 10. 2012 13:36 1
Reklama

Závody Need for Speed: Most Wanted využijí pro hlasové pokyny technologii Kinect. Namísto mačkání příslučných tlačítek na ovladači tak bude pro některé volby stačit promluvit. „Jsem obrovským fanouškem Mass Effectu. Hrál jsem ho s Kinectem a velmi se mi líbilo implementování hlasových pokynů. Řekl jsem si, že by bylo fajn je použít i pro nový díl Need For Speed,“ uvedl vývojář Chris Roberts ve videoshow Pwned.

Ve videu, které přikládáme, Roberts některé povely názorně ukáže. Přímo za jízdy se tak kupříkladu můžete pomocí dvou slov porozhlédnout kolem sebe a zjistit, co se děje za vámi. Snadno vyměníte auta, nebo získáte přehled o svých pneumatikách a dalších položkách v menu. Funkce se jistě bude hodit, Need for Speed: Most Wanted totiž přinese agresivní jízdu, jakou známe spíše ze série Burnout.

Více se dozvíte v našem preview. Na závěr připomínáme, že hra studia Criterion Games po dvou letech vývoje vyjde 2. listopadu, a to nejen pro Xbox 360, ale i pro PlayStation 3, PS Vita a PC, kde oproti ostatním verzím nabídne vylepšenou grafiku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama