moh-warfighter-ukazuje-singleplayer
Novinka MOH: Warfighter ukazuje singleplayer

MOH: Warfighter ukazuje singleplayer

Ondřej Švára

Ondřej Švára

23. 10. 2012 15:41
Reklama

Zřejmě poslední trailer vydalo Electronic Arts k očekávané multiplayerové akci Medal of Honor: Warfighter. Překvapivě se však netýká hry pro více hráčů. Videoukázka na závěr promo kampaně láká na singleplayerovou kampaň a ukazuje střípky z její hratelnosti.

EA jako by chtělo ukázat, že i dnes má cenu hrát v Medal of Honor singl, ačkoliv si většina hráčů myslí opak a kvůli příběhu si hru rozhodně nekupuje Zároveň chce Electronic Arts připomenout, že se výrazně přiblížilo datum vydání. Warfighter je již ode dneška na amerických pultech a v Evropě se objeví pozítří. Zároveň hra dostala první patch.

Herní analytik Doug Creutz ze společnosti Cowen & Company ale Warfighteru předpovídá komerční neúspěch. Věští prodeje na hranici dvou milionů kusů, ačkoliv by si vydavatelství přálo minimálně dvojnásobek. Předloňský reboot série totiž prodal skvělých pět milionů kopií.

Creutz se ale domnívá, že nová hra bude v nabité sezoně (Halo 4, ACIII, Black Ops2) přijata vlažně. Možná na tom něco je. Pokud EA posílá novinářům recenzentské kopie hry až se dnem jejího vydání (proto ještě nejsou žádné profesionální recenze), je to určitý náznak malého sebevědomí. Nepřeje si snad někdo, aby byli zákazníci ovlivněni negativní kritikou?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama