kdo-pojede-s-levelem-na-bootcamp
Novinka Kdo pojede s Levelem na bootcamp?

Kdo pojede s Levelem na bootcamp?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

23. 10. 2012 22:00 2
Reklama

Update: I přes velmi šibeniční termín se vás stihlo přihlásit a správně odpovědět docela dost, za což vám pochopitelně děkujeme. Nicméně vyhrát může jenom jeden a štěstí se v tomto případě usmálo na Tomáše Vacka z Rudné. Pokud se do čtvrtečního rána nic nepokazí, tak si s Jardou pojede zastřílet na airsoftovou střelnici právě on, neboť správně věděl, že Medal of Honor z roku 2010 dostal na Hrej.cz hodnocení 7/10. Vy ostatní se můžete těšit alespoň na fotky, kde ze sebe oba kluci určitě vypustí duši :)

Původní zpráva: Electronics Arts, Airsoft HQ, Tankodrom Milovice a časopis Level/server Hrej.cz přináší neotřelou akci s názvem „MoH offline mod 2012“, při příležitosti uvedení hry MoH Warfigter na trh.

Deset speciálně vybraných jedinců bude mít možnost vyzkoušet, jaké to je být příslušníkem ozbrojených složek, přímo na vlastní kůži. Projdou si fyzickými i psychickými útrapami, na jejichž konci je nečeká nic lepšího, než hromada ozbrojených nepřátel.

Jedním z desítky borců bude i velký fanda stříleček všeho druhu, Jarda Möwald. Nedovede ale všechny postřílet sám, proto hledá parťáka z řad vás, čtenářů! Pokud si troufáte zažít něco neobvyklého, máte čas příští čtvrtek 25.10. 2012 (akce je celodenní a začíná už v sedm ráno v Praze) a je vám víc, než osmnáct let, zkuste odpovědět na naši trapně lehoučkou soutěžní otázku a pak už jen doufat, že vás vylosujeme.

Otázka zní: Jaké hodnocení jsme na Hrej.cz udělili hře Medal of Honor z roku 2010?

Své odpovědi posílejte na adresu redakce@hrej.cz. Uzávěrka soutěže je už v úterý 23.10. 2012 přesně ve 12:00!

Každý účastník akce si projde základním fyzickým i střeleckým výcvikem v prostředí kopie americké základny ve Vietnamu. K dispozici bude i obrněná technika, zkušení instruktoři, kteří vám dokážou, jak rapidní rozdíl je mezi WSAD a offline světem.

Obuj pevné boty, dobře se vyspi a 25.10.2012 se uvidíme v přijímači vojáku!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama