co-op-v-dead-space-3-nebude-povinny
Novinka Co-op v Dead Space 3 nebude povinný

Co-op v Dead Space 3 nebude povinný

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 11. 2012 16:55
Reklama

Když pánové z Electronic Arts odhalili Dead Space 3 a oznámili, že hra zvolí akčnější přístup a poprvé nabídne kooperaci, mnozí fanoušci byli právem vystrašeni. Strašidelná atmosféra by se ale ztratit neměla, což se nyní tvůrci snaží horko těžko vysvětlit. Základem je fakt, že kooperace nebude povinná jako v jiných titulech.

„Kooperace bude přídavkem pro herní zážitek. Dead Space 3 můžete stále hrát osamoceni, kdy se vše bude velmi podobat předchozím dílům,“ řekl v rozhovoru s oficiálním evropským blogem PlayStationu Steve Papoutsis, producent hry amerického studia Visceral Games, a pokračoval ve vysvětlování změn v dalším pokračování oblíbené sci-fi série.

„Pokud máte poblíž další postavu, bude napětí více psychologické. Takový pocit Dead Space ještě nenabídl. Hra přináší také unikátní atmosféru, zvuky, události a prostředí, které má na lidi různý vliv. Bude tak záležet, s kým hrajete. Je to jako jít s někým na horor do kina. Pakliže spolu během filmu nemluvíte, můžete se do děje ponořit a užít si jej. Jestliže ale váš kamarád nemá rád horory a začne mluvit nebo se smát, pak vám zážitek zkazí. S hraním je to podobné,“ uvedl Papoutsis a představil nového hrdinu.

Isaaca Clarka doplní seržant John Carver. „Je to unikátní osobnost, která má vlastní příběh, takže do hry přidá svou hodnotu. Poznáte jej a jeho vlastní strašidla, což Dead Space obohatí,“ myslí si Papoutsis. Výtah rozhovoru dále můžeme doplnit videem a sadou nových obrázků, které potvrzují, že Dead Space 3 bude jedním z taháků začátku příštího roku. Hra vyjde 8. února pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama