john-morgan-doplni-hrdiny-dead-islandu
Novinka John Morgan doplní hrdiny Dead Islandu

John Morgan doplní hrdiny Dead Islandu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 11. 2012 19:18
Reklama

V pokračování zombie akce Dead Island, které s podtitulem Riptide vyjde 26. dubna, se objeví pět hratelných hrdinů. Čtyři postavy známé už z jedničky (bude možné si převést jejich savy) doplní John Morgan. Ten před pohromou pracoval jako kuchař US Navy, na bojišti nikdy nedostal šanci. Vždy ale chtěl být členem amerického námořnictva, a proto poctivě cvičil. Morgan tak je specialistou na pěstní souboje a boj tváří v tvář, kteří se při střetu s nemrtvými obzvlášť hodí.

Vedle nového hrdiny se můžeme těšit i na nové prostředí. Na bohatém ostrově Palanai zavítáte do městečka Henderson, které bylo centrem zámožných majitelů jachet. Město je obklopeno nedotčenou džunglí, ovšem ta je po úderu monzunu částečně zaplavena. „V prvním dílu byly krásy ostrova, jako jsou pláže a hotely, vytvořeny člověkem – a teror přichystali zombíci. To se změnilo. Ostrov Palanai je plný přírodních krás, jako jsou vodopády – přitom vše kontrastuje s negativní silou přírody, bouřkami, monzuny, deštěm a opět se zombíky,“ řekl v rozhovoru Sebastian Reichert ze společnosti Deep Sillver, která hru distribuuje.

Právě nástrahy počasí udělaly spolu se zombíky z ráje peklo na zemi. Nové prostředí také výrazně ovlivní hratelnost – posíleny budou různé obranné mechanismy, kdy se budete muset ubránit před nemrtvými třeba na lodi. Novinky rozhodně vypadají zajímavě a my se na Dead Island Riptide velmi těšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama