podivejte-se-na-mass-effect-na-wii-u
Novinka Podívejte se na Mass Effect na Wii U

Podívejte se na Mass Effect na Wii U

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 11. 2012 20:41 1
Reklama

Sci-fi RPG akce Mass Effect 3 Special Edition bude jedním z největších titulů, které na Wii U vyjdou hned při uvedení konzole na trh, tedy 30. listopadu. Půjde o vůbec první Mass Effect na konzoli Nintenda, což znamená, že se se sérií bude muset řada hráčů teprve seznámit. K tomu by měl posloužit interaktivní komiks Mass Effect: Genesis, který popíše obsah prvních dvou dílů. Hráči budou moci děj komiksu ovlivnit svými rozhodnutími, jež si následně přenesou do trojky.

Hra má maximálně využívat možnosti Wii U GamePadu (tablet). „Na výsledky naší práce jsme hrdí. Můžete ovládat společníky v jednotce, zlepšovat jejich schopnosti nebo hrát celý Mass Effect 3 pouze na GamePadu. To se obzvlášť hodí, když chce někdo jiný sledovat televizi,“ uvedla producentka Melanie Faulknorová z Bioware Edmonton. Představení některých funkcí ovladače můžete zhlédnout zde.

Vedle specifického ovládání se majitelé Mass Efffectu 3 na Wii U mají těšit také ze stahovatelných balíčků. Součástí základního balení budou DLC From Ashes (single-player), Rebellion, Resurgence, Earth (multiplayer) a konečně Extended Cut s upraveným závěrem. Přikládáme trailer, který je plný napínavých momentů:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama