dayz-jako-vystup-armadniho-treninku
Novinka DayZ jako výstup armádního tréninku

DayZ jako výstup armádního tréninku

Maggot

Maggot

14. 11. 2012 07:22
Reklama

Jméno Dean Hall se za posledních několik měsíců v médiích propralo již mnohokrát a to zejména v souvislosti se zombie modifikací pro druhou ARMA hru, s titulem Day Z. Otevřený svět, mrtvoláci a důraz na přežití - dle samotného Deana byla hra stvořena na základě zažitků z vojenského tréninku.

Hall se před mnoha lety téměř dostal do řad speciálních jednotek Nového Zélandu. Jako vstupní test musel sám přežít v džungli po dobu jednoho měsíce a posléze se dostat  až do cíle. Ačkoliv byl ze všech uchazečů nejrychlejší, po skončení tréninku byl tak zničený, že nemohl nastoupit.

"Jeden chlápek, ačkoliv to dodnes nechápu, dokončil výcvik a nějaké jídlo mu zbylo. Dal mi sušenku a já přísahám, že pro mě tou dobou nikdo neudělal nic vstřícnějšího. Okamžitě jsem začal brečet. Protože mi někdo dal sušenku..." říká Dean, který zároveň dodává, že jde o zbytečně drsný trénink, během něhož je bezprostředně ohrožen život potenciálních vojáků.

Po dokončení výcviku totiž zůstal v nemocnici několik týdnů a ztratil tak šanci na vstup do speciálních armádních jednotek. My mu přesto děkujeme, jelikož nám svým utrpením přinel opravdu slušnou porci zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama