hitmana-limituji-soucasne-konzole
Novinka Hitmana limitují současné konzole

Hitmana limitují současné konzole

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 11. 2012 15:45
Reklama

Aktualizováno: Tvůrci uvolnili trailer k vydání, který přikládáme.

Původní zpráva: Tvůrci očekávané akce Hitman: Absolution se při vývoji hry cítili limitováni možnostmi současné generace konzolí, tedy Xboxu 360 a PlayStationu 3 . „Je to vždycky dej a vezmi. Vše navíc musíte vybalancovat s hratelností – je to ztráta pro hru, nebo ne? Občas máte nápad a myslíte si, že je velmi dobrý. Když jej ale ze hry odstraníte a nikdo to nezjistí, asi tak dobrý nebyl,“ zamýšlí se Roberto Marchesi, art director hry, v rozhovoru s portálem Trusted Reviews.

Vývoj dalšího dobrodružství plešatého zabijáka pro něj byl vyzývavý, což pro další generaci konzolí už nemusí platit. „První hry, které se na ní objeví, budou pouze vylepšenou verzí všeho,“ uvedl Marchesi a pak svůj názor vysvětlil: „Všechny textury budou dvakrát takové, to samé u rozlišení, prostě u všeho... prostě budou mít více polygonů – to je silový přístup, jak vytvořit skvěle vypadající hry. Zvládnout to se současnou generací konzolí je daleko vyzývavější.“

O kvalitách nového Hitmana se budeme moci přesvědčit od 20. listopadu, kdy hra vyjde nejen pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3, ale i pro PC. Náročnější hráči se mohou těšit na hardcore mód.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama