metro-2033-bude-zrejme-brzy-zdarma
Novinka Metro 2033 bude zřejmě brzy zdarma

Metro 2033 bude zřejmě brzy zdarma

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 11. 2012 14:27
Reklama

Starší akce Metro 2033 by mohla být k mání zdarma ještě dřív než se naplní letopočet v jejím názvu. Vydavatelství THQ si totiž zaregistrovalo několik internetových domén, které na brzký záměr zpřístupnit lidem tuto střílečku jen za dobré slovo jasné odkazují. Jsou to především "GetMetro2033free.com" a "FreeMetroGame.com.

Metro 2033 tak bude zřejmě sloužit jako marketingová pomůcka pro nadcházející reklamní kampaň k novému dílu Metro: Last Light. Ten má podle posledních zpráv vyjít příští jaro a nejpravděpodobnější plán zní tak, že THQ rozdá Metro 2033 zákazníkům, kteří si nový díl včas předobjednají. Vývoj nějakého free-to-play titulu na motivy Metra 2033 nelze předpokládat. U takto staré značky by se nevyplaitl, zvlášť tváří v tvář novému dílu.

Nové Metro má v mnohém navazovat na to staré. Autoři se však nakonec rozhodli nepopisovat svět v tunelech, ale hlavního hrdinu vystrčili více na denní světlo moskevských ulic. Příběh se má více věnovat jeho psychologii a pocitům. Arťom zkrátka minule nezachránil postapokalyptickou Moskvu tak, jak jsme si po závěrečných titulcích mysleli a bude často zpytovat svědomí...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama