zjednejte-poradek-na-stanici-omega
Novinka Zjednejte pořádek na stanici Omega

Zjednejte pořádek na stanici Omega

Marek Švrkala

Marek Švrkala

26. 11. 2012 21:46
Reklama

Už zítra budou mít fanoušci Mass Effectu důvod, proč se ke hře znovu vrátit. Vyjde totiž DLC Omega, které o nové dobrodružství obohatí single-playerovou kampaň třetího dílu. Podle producenta Michaela Gamblea půjde o dosud největší stahovatelný balíček, který bude dvakrát větší, než jakékoli jiné DLC pro třetí díl této slavné sci-fi ságy.

Jak už název napovídá, v balíčku se vypravíte na stanici Omega, a to spolu s Ariou T’Loak, která se společně s kapitánem Shepardem a turiankou Nyreen Kandros rozhodne vyprášit kožich Olegu Petrovskému, jenž Omegu jako agent Cerberusu ovládá. V boji, při němž se střetnete i s úplně novými nepřáteli, budete moci využít dvě nové zbraně - N7 Valkyrie Assault Rifle a Chakram Launcher byly dříve k dispozici pouze pro hráče, kteří si Mass Effect 3 předobjednali.

DLC Omega bude už zítra v prodeji pro PC a Xbox 360, verze pro konzoli PlayStation 3 na její distribuční síť dorazí až ve středu. O DLC pro Wii U verzi zatím zprávy nemáme. Cena balíčku byla stanovena na 15 dolarů nebo 1200 Microsoft bodů. Teď už se můžete podívat na tradičně skvělý launch trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama