marc-laidlaw-o-half-life-filmu
Novinka Marc Laidlaw o Half-Life filmu

Marc Laidlaw o Half-Life filmu

Maggot

Maggot

27. 11. 2012 10:54
Reklama

Režisér Guillermo del Toro o sobě netají, že je zapálený hráč a že jedna z jeho nejoblíbenějších her je i nestárnoucí akce Half-Life 2. Před dvěma měsíci se navíc vyjádřil, že by snímek na motivy hry i docela rád vytvořil... na což reaguje dvorní scenárista hry, Marc Laidlaw, který by rád viděl Guillerma na režisérském křesle Half-Life filmu. Jak se nám ty ruce pěkně sešly, no ne?

"Guillermo del Toro má dle mého hororového cítění, které spousta lidí ve spojitosti s Half-Life snímkem nebere v potaz. A Half-Life v jádru horor tak trošku je," říká Marc, který si Guillerma vybral na základě jeho nadšení. Bojí se totiž toho, že ačkoliv by spousta jiných lidí byla také vhodná na tuto pozici, většina z nich by se spíše honila za vlastní vizí.

Marketingový ředitel Valve Doug Lombardi potvrdil, že byl v průběhu uplynulých osmi let osloven takřka všemi velkými filmovými studii Hollywoodu. A výsledek? "Všechny scénáře pro film Half-Life byly tak na nic, že jsem s nimi ani nevydržel v jedné místnosti."

Otázkou je, zdali vůbec chceme snímek na motivy jedné z nejslavnějších a nejlepších sérií všech dob? Nebo si vystačíme s celou řadou fanouškovských snímků, které ctí kořeny značky? Beyond Black Mesa je důkazem toho, že to skutečně jde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama