destiny-bude-epicke-ale-pristupne-mmo
Novinka Destiny bude epické, ale přístupné MMO

Destiny bude epické, ale přístupné MMO

Ondřej Švára

Ondřej Švára

28. 11. 2012 05:40
Reklama

Epické, mystické, ale také zábavné a přístupné pro všechny. Tak popisují donedávna ještě tajné firemní dokumenty očekávané MMO Destiny. Studio Bungie jejich pravost potvrdilo.

Někdejší autoři úspěšné série Halo si tedy pro Xbox schovávají snadno hratelný vesmírný multiplayer se silnými sociálními prvky. Vesmírný svět by se ale měl pořád svoji rozlohou a epičností podobat například tomu ze Star Wars.

Destiny bude epické, ale přístupné MMO
i Zdroj: Hrej.cz

Z uniklého konceptu už známe hlavní pointu příběhu. Děj hry začíná v 28. století v posledním městě na zemi mezi zbytky zanikající lidské civilizace. V té době k planetě přicestuje mimozemská loď velká a tvarovaná jako Měsíc a nikdo neví proč a odkud přiletěla. Ačkoliv se tváří jako spojenec a ochránce života, ve skutečnosti je pro lidstvo hrozbou, kterému se postavit poslední zemská aliance. Bude se snažit odhalit původ alienů a s novými poznatky je zkusit přemoci. Bungie se prý snaží, aby poměrně plytká zápletka dostala rozměr mýtického eposu.

Server IGN kromě příběhového scénáře zveřejnil také první screenshoty ze hry.

Destiny je zatím plánováno jako čtyřdílná série s prvním vydáním na podzim 2013 pro nový i současný Xbox. Druhý díl pak vyjde pravděpodobně v roce 2015 už i na Playstation a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama