mass-effect-3-ceka-ultimatni-dlc
Novinka Mass Effect 3 čeká ultimátní DLC

Mass Effect 3 čeká ultimátní DLC

Maggot

Maggot

5. 12. 2012 11:46
Reklama

Pakliže má nějaké DLC pro akční RPG Mass Effect 3 způsobit zemětřesení v emocích hráčů, je to nejspíše to následující, na kterém pracují všichni scenáristé v BioWare Edmonton. V týmu, který zatím nepojmenovaný dodatek připravuje, jsou jednak lidé mající zkušenosti s DLC, ale také vývojáři, kteří připravovali základní hru od jejích počátků.

"Všechno nebo nic. Takřka všichni scenáristé tady v Edmontonu se do práce zapojili. Pokud dobře počítám, je jich osm." říká designér Jos Hendriks, kterého doplní i hlavní skladatel Sam Hulick, jenž u příprav DLC Omega a Leviathan chyběl.

Mass Effect 3 čeká ultimátní DLC
i Zdroj: Hrej.cz

A jaký je jeho názor na chystaný přídavek? "Pro tenhle kousek připravuju piáno a jemné struny. Velká šance, že dojde na slzy," chlubí se Sam. Krom toho očekávejte návrat dalších známých postav. Pilot lodi Normany přezdívaný Joker je ve hře, stejně jako jeho dabér Seth Green. Asistovat mu bude Raphael Sbarge coby hlas mariňáka Kaidana Alenka.

Z dat vypáčených z útrob předešlých DLC se navíc zdá, že se příběh tohoto nepochybně grandiózního přídavku bude odehrávat přímo v Citadele. Dočkáme se tedy ultimativního závěru série příběhových rozšíření? Ano!!!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama