profi-hrac-league-of-legends-zabanovan
Novinka Profi hráč League of Legends zabanován

Profi hráč League of Legends zabanován

Maggot

Maggot

5. 12. 2012 07:28 2
Reklama

Když dáte doživotní zákaz na hraní hry profesionálnímu hráči, je to totožné s vyhazovem z práce a rozšlapáním dětského snu přímo před očima oběti. Takto tvrdé rozhodnutí muselo učinit studio Riot Games v případě MOBA záležitosti League of Legends.

Jistý uživatel IWillDominate, vlastním jménem Christian Rivera, a člen profesionálního klanu Team Dignitas, byl po dlouhodobém napomínání členy studia nakonec vyškrtnut - všechny jeho účty mají doživotní zákaz hraní hry z důvodu napadání jiných hráčů, urážek a netaktního chování, které je, dle vyjádření Riot Games, v případě profesionálních hráčů o to důležitější, jelikož tito lidé jdou z podstatné části vzorem ostatním hráčům a vytváří obraz komunity.

Že nejde o unáhlené rozhodnutí, dokazuje i fakt, že IWillDominate byl v minulosti za své chování napomenut již osmkrát. Jeho hořkost za posledních měsíců navíc údajně nebezpečně rostla. "Navzdory trestům a oficiálním varování jeho míra útoků na hráče vzrostla o 30 % od začátku srpna." stojí v prohlášení Riot Games.

V minulosti se ke své hře vyjádřili i ostatní vývojáři, kteří sami přiznali, že je potřeba s takto toxickou komunitou bojovat. Christian je tedy možná jenom začátek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama