stahujte-demo-retro-adventury-primordia
Novinka Stahujte demo retro adventury Primordia

Stahujte demo retro adventury Primordia

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 12. 2012 16:57
Reklama

Adventurní fanoušci zažívají v poslední době dobré období, a to i díky práci společnosti Wadjet Eye Games, která adventury nejen vyvíjí, ale také vydává. Nejnovějším příkladem hry, kterou šikulové z týmu Wadjet Eye Games distribuují, je retro point-and-click adventura Primordia od nezávislého týmu Wormwood Studios.

Primordii si nyní můžete vyzkoušet v hratelné demoverzi, kterou jsme pro vás nahráli do našeho archivu. V ukázce se ocitnete v úvodu hry, jenž je stejně jako celá Primordia situován do postapokalyptické vize budoucnosti, v níž svět namísto lidí ovládají roboti. V roli robota Horatia, jenž žije v pustinách za městem Metropol, se pokusíte získat zpět zdroj energie. Ten hlavnímu hrdinovi sebral nevítaný plechový návštěvník.

V ukázce poznáte také Horatiova parťáka Crispina, jenž hýří vtipem. Zároveň ale slouží jako nápověda, takže vám poradí, pokud se zaseknete. Primordia jinak nabízí klasickou oldschoolovou hratelnost, kterou ocení hlavně adventurní veteráni. Ti pravděpodobně pro hru hlasovali i v komunitním hodnocení Steam Greenlight, kde Primordia uspěla. Náš pohled na tuto adventuru si brzy budete moci přečíst v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama