tvurci-odhalili-prvni-frakci-pro-total-war
Novinka Tvůrci odhalili první frakci pro Total War

Tvůrci odhalili první frakci pro Total War

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 12. 2012 12:47 1
Reklama

Sega odhalila první hratelnou frakci pro chystanou strategii Total War: Rome II. Nepřekvapivě jde o Římany, kteří jsou podrobně představeni v herní encyklopedii. „Římané těží z pokročilé kovodělné výroby, vyspělé armády a z faktu, že dokáží využívat masy k zajištění pořádku. Hráč si navíc může vybrat, z jakého rodu bude ovlivňovat dění v Římě – Juliové, Corneliové i Juniové mají vlastní ekonomické, vojenské i kulturní výhody,“ píše se v textu.

Každá z hratelných frakcí, které teprve budou odhaleny (pravděpodobně jich bude osm), bude mít vlastní politický systém, styl vedení armády a tři technologické stromy. Ty představují občanskou, vojenskou a řemeslnou oblast, v nichž se hráč může postupně rozvíjet.

„Frakce nabízí hloubku a variabilitu, jaká ještě v žádném titulu série nebyla. Rozdíly mezi kulturami nejsou pouze kosmetické, každá přináší úplně jiný styl hraní,“ tvrdí studio Creative Assembly. Vývojáři budou společně s lidmi ze Segy postupně odhalovat další podrobnosti. Ty už zveřejněné si můžete připomenout v našem preview. Strategie Total War: Rome II vyjde v říjnu příštího roku.

Tvůrci odhalili první frakci pro Total War
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama