rift-ohrozeno-padaky-ve-studiu
Novinka Rift ohroženo padáky ve studiu

Rift ohroženo padáky ve studiu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

12. 12. 2012 10:50
Reklama

Loňské multiplayerové RPG Rift nemělo mezi hráči takový ohlas, jak by si asi tvůrci se studia Trion přáli, což v mainstreamovém byznysu znamená: Adiós. Trion se proto momentálně téměř rozpadli. V masivním propouštění studio přišlo o třetinu zaměstnanců, což dělá asi čtyřicet lidí. Ti všichni dosud udržovali Rift v chodu a vyvíjeli pro něj bonusový obsah.

Na jeden takový Trion stále ještě láká. Jedná se o expanzi Storm Legions, která má ke hře nalákat především již zaregistrované hráče, kteří s Riftem už skončili. Pro ně bude DLC od čtrnáctého do osmnáctého prosince přístupné zdarma.

Lidé z Trionu samozřejmě ujišťují, že podpora Riftu s odchodem čtyřiceti pracovníků neskončí. Otázkou zůstává, zda se neomezí pouze na udržování technologie a serverů, neboť Trion v zeštíhlené podobě nemůže mít na nějaká kouzla s nevýnosným MMO čas. Pracuje totiž i na několika dalších projektech. Jednak od Petroglyphu převzal strategii End of Nations, jednak vyvíjí další MMO Defiance a také bude vydávat free-to-play střílečku Warface od Cryteku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama