arma-3-dorazi-nekdy-v-pristim-roce
Novinka Arma 3 dorazí někdy v příštím roce

Arma 3 dorazí někdy v příštím roce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 12. 2012 14:57
Reklama

Třetí díl vojenského simulátoru vyjde až někdy v příštím roce, jak jsme už dříve s ohledem na okolnosti předpokládali. Dnes to oficiálně oznámilo české studio Bohemia Interactive, které bude získaný čas věnovat vyladění projektu. Tvůrci totiž chtějí, aby pokračování úspěšné série zcela naplnilo svůj potenciál.

„Museli jsme zapracovat nějaké změny, které nám pomohou v rozvoji, a to i přesto, že aktuálně čelíme problémům, jaké jsme si nedovedli ani představit,“ řekl Joris-Jan van‘t Land, aktuální šéf projektu. Tímto prohlášením samozřejmě odkazuje na situaci Ivana Buchty a Martina Pezlara, dvou zadržených vývojářů studia Bohemia Interactive, kteří nadále zůstávají v řeckém vězení kvůli podezření ze špionáže (podívejte se na patnáctiminutové video Petea Knuutinena z webu HelpIvanMartin.org, které v enginu Army 2 zpracovává jejich případ).

„Stále se snažíme situaci pochopit a doufáme, že naši kolegové budou brzy propuštěni. Přestože nás jejich těžká situace osobně zasáhla, pokračujeme v práci na úkolech, které jsou pro vydání Army 3 klíčové. Podrobnější informace přineseme na začátku příštího roku,“ doplnil Joris-Jan van ‘t Land, který převzal vedení nad vývojem hry po Danielu Musilovi, jenž studio opustil. Vedle nové Army studio Bohemia Interactive chystá také samostatnou verzi populární zombie modifikace DayZ. Ta by měla vyjít už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama