dalsi-mass-effect-nejdriv-v-roce-2014
Novinka Další Mass Effect nejdřív v roce 2014

Další Mass Effect nejdřív v roce 2014

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 12. 2012 13:37
Reklama

Aktualizováno: Server Gamer Syndrome rozhovor, z něhož jsme čerpali, stáhnul a uvedl, že odpovědi pochází z chybného zdroje, tedy nikoli od zástupce Bioware nebo Electronic Arts, jak jsme se původně domnívali. Níže uvedené informace tak musíme označit za spekulace.

Původní zpráva: Sci-fi sága Mass Effect svým třetím dílem rozhodně neskončila. Na další pokračování si ale počkáme, vývoj totiž začal teprve nedávno. „Nemohu vám říct přesné datum vydání, protože vývoj začal před jedním nebo dvěma měsíci. Hra by ale měla dorazit někdy mezi koncem roku 2014 a polovinou roku 2015,“ řekl serveru Gamer Syndrome jeden z vývojářů společnosti Bioware, a tak víceméně potvrdil, že další Mass Effect vyjde až na konzole další generace.

Hru by mělo připravit studio Bioware Montreal, které stojí za multiplayerem třetího dílu. Mimo něj se ale podílelo i na single-playerové kampani. Chlapíci z Bioware pak pro vývoj pravděpodobně použijí engine Frostbite 2.0, přičemž chtějí využít zkušeností z příprav RPG Dragon Age 3, které na této technologie běží.

Hratelnost dalšího Mass Effectu by stále měla zůstat mixem akce a důležitých rozhodnutí, jak ji známe z dosud vydané trilogie. Více podrobností bohužel zatím nemáme. Stále tak není ani potvrzeno, zda půjde o prequel nebo sequel série, o čemž se nedávno spekulovalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama