sir-hammerlock-z-vas-udela-lovce
Novinka Sir Hammerlock z vás udělá lovce

Sir Hammerlock z vás udělá lovce

Maggot

Maggot

18. 12. 2012 07:14
Reklama

Dobře víme, že se Borderlands 2 dočká dalšího stahovatelného balíčku, který se bude jmenovat Sir Hammerlock's Big Game Hunt. Šťouralům se nyní podařilo na internetu vystopovat celou řadu informací, které příjemně přibližují výslednou povahu balíčku.

"Nebezpečí! Vzrušení! Kníry! Je čas na další epizodu příběhu lovců pokladů, v hlavní roli se Sirem Hammerlockem. Tento týden naši hrdinové odcestují na divoký kontinent Aegrus! A jejich cíl? Objevit ta nejexotičtější stvoření Pandory a udělit jim solidní lekci!" stojí v popisku DLC.

Server Reddit skrýval další tajemství - například fakt, že si budeme moci postavu rozsáhlým způsobem vizuálně zkrášlovat, například novými přilbami a dalším oblečením. Cestovat budete moci na novém vozítku zvaném Fanboat. Jak nejspíš čekáte, i tuto hybridní loďku lze vylepšit mnoha způsoby.

Základem přídavku bude 5 dlouhých příběhových misí a 12 vedlejších, v nichž například budete lovit příšeru o velikosti baráku. Kontinent Aegrus je sám o sobě exotický díky mnoha džunglím a drsným bažinám. Nemluvě o tajných trezorech se super-vzácným vybavením. Obrázky z přídavku naleznete v liště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama