novy-bioshock-bude-na-pc-jako-doma
Novinka Nový Bioshock bude na PC jako doma

Nový Bioshock bude na PC jako doma

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 12. 2012 17:29
Reklama

Střílečka Bioshock Infinite vedle konzolí vyjde také na PC. Hráči na počítačích, jichž je u nás stále většina, se mohou těšit na kvalitní PC verzi, a ne na nějaký laciný port. „Pro PC verzi máme specializovaný tým. Naší nejvyšší prioritou je, aby jste cítili, že Bioshock je na PC jako doma,“ prohlásil v sekci Ask Me Anything na serveru Reddit šéf studia Irrational Games Ken Levine.

„K ožehavým otázkám, jako je širokoúhle rozlišení nebo práce s myší, přistupujeme velmi citlivě. Také si přejeme, aby uživatelé neměli problémy s přístupem ke hře, takže používáme standardní DRM ochranu Steamu. Hráče, kteří se nás ptali, mohu ujistit, že Games for Windows Live ani SecuRom nepoužíváme,“ upřesnil Levine, podle něhož nový Bioshock na PC také skvěle vypadá. Hra by se měla i dobře poslouchat, vždyť soundtrack stejně jako u prvních dvou dílů složí Garry Schyman.

Snad se tak na PC nesetkáme s žádnými technickými problémy. Tvůrci mají dostatek času, aby je případně odladili  střílečka Bioshock Infinite totiž byla několikrát odložena a nakonec na všechny platformy vyjde až na konci března. Už nyní se ale můžete podívat alespoň na prvních pět minut hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama