spolecnosti-wargaming-se-dari
Novinka Společnosti Wargaming se daří

Společnosti Wargaming se daří

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 12. 2012 09:31 2
Reklama

Závěr roku je vždy časem bilancování. Nejinak tomu je i u běloruské společnosti Wargaming.net, která vyvíjí a provozuje populární free-to-play MMO akci World of Tanks a její chystané následovníky - World of Warplanes a World of Warships. „Během roku 2012 společnost Wargaming trvale rostla, a to hlavně díky úspěchu World of Tanks,“ řekl Andrei Yarantsau z této společnosti.

Vlajková loď společnosti má aktuálně po celém světě 45 milionů zaregistrovaných účtů (podívejte se na zajímavou infografiku), kteří byli i v letošním roce svědky mnoha novinek. „Připravili jsme řadu updatů. Posun na verzi 8.0 z nich byl zatím nejzásadnější. Je to velký milník, který mění vzhled hry a celkový pocit z hraní. Reakce hráčů byly jednoznačně pozitivní, což nás povzbuzuje k dalšímu rozvoji,“ uvedl Michael Vatsovsky z vývojářské sekce.

„Našich hlavních cílů pro rok 2013 je mnoho – přinést dva nové online světy, pokračovat s přísunem nápaditého obsahu pro World of Tanks a posilovat naše vztahy s komunitou. Budeme také dále zkoumat nové možnosti v rámci free-to-play MMO, abychom mohli hráčům přinášet unikátní herní zážitky,“ přislíbil pro nadcházející rok Victor Kislyi, šéf celé společnosti. O jejím úspěchu se více dočtete v našem starším článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama