startuje-betatest-strilecky-defiance
Novinka Startuje betatest střílečky Defiance

Startuje betatest střílečky Defiance

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 1. 2013 15:03
Reklama

O onlinové střílečce Defiance od společnosti Trion (např. Rift) se zatím příliš nemluví, o to víc tak hra může překvapit. Start Defiance se přitom nezadržitelně blíží – první kolo betatestování na PC totiž proběhne už příští víkend (18. až 20. ledna) a vy se do něj můžete přihlásit. Stačí na oficiálních stránkách projektu vyplnit potřebné údaje a čekat, zda se na vás usměje štěstí.

Na všechny zájemce se pravděpodobně nedostane, počet hráčů je totiž omezen. Vybrané šťastlivce čekají úkoly v postapokalyptickém prostředí západního pobřeží Spojených států, kam se vydají jako takzvaní ark hunteři. Ty ve futuristickém San Francisku čeká hledání pokladů a boj o mimozemské technologie. Na Zemi totiž začaly dopadat lodě a rakety mimozemské rasy Votan, která hledá nové místo k životu.

Na Zemi se tak dostala spousta nebezpečné havěti, která kdysi tak krásnou planetu proměnila k nepoznání. Akce s tradiční sci-fi tematikou a kooperativními i kompetitivnímí mody by měla odstartovat v dubnu, a to na PC a konzolích Xbox 360 a PlayStation 3,. Hru doplní i stejnojmenný seriál stanice SyFy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama