kouknete-na-trailer-rpg-cyberpunk-2077
Novinka Koukněte na trailer RPG Cyberpunk 2077

Koukněte na trailer RPG Cyberpunk 2077

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 1. 2013 01:24 10
Reklama

CD Projekt RED dostál svého slibu a vypustil první trailer z chystaného sci-fi RPG Cyberpunk 2077. Už z dřívějška přitom víme, že hra má zaujmout svou dospělostí, rozvětveným příběhem a otevřeným světem, přičemž datum vydání je ještě hodně daleko. Video mnoho nových detailů nepřináší, rozhodně ale jde o příjemnou podívanou.

Ve futuristické metropoli Night City si můžete pečlivě prohlédnout půvabnou dívku s implantáty na obou rukou. Pokud lidská mysl přestane technologie umístěné do těla zvládat, může dojít k tragédii a augmentace převezmou vládu nad člověkem. Jedince, jenž svým chováním ohrožuje okolí, se pokusí zneškodnit policie. Pakliže je tato složka zákona na úkol krátká, přijde na řadu speciální jednotka Psycho Squad, což napovídá popis atmosférického videa. Cyberpunk 2077 přínáší kyberpunkovou vizi světa v plné parádě!

V závěru traileru se pak v jednom záběru objevuje skrytý dopis od vývojářů, který se komunitě již podařilo rozluštit. „Cyberpunk 2077 není všechno, co je nové. Odhalíme další projekt, který je blíže k dokončení, a ano, půjde také o hru z otevřeného světa se silným příběhem. Můžete hádat, o jaký titul jde. Všechno bude jasné 5. února,“ napsal skrytě CD Projekt RED. Dočkáme se tak oznámení třetího Zaklínače, nebo vývojáři na začátku příštího měsíce představí nějaký úplně nový titul? Co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama