dead-space-3-nabidne-mikrotransakce
Novinka Dead Space 3 nabídne mikrotransakce

Dead Space 3 nabídne mikrotransakce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 1. 2013 14:20
Reklama

Studio Visceral Games, které stojí za strašidelnou sérií Dead Space, přiznalo, že v souvislosti s loňským oznámením třetího dílu, jenž má sérii posunout k akčnějšímu pojetí a kooperaci, obdrželo od hráčů mnoho vyděšených reakcí. „Lidé se vždycky bojí změn, a tak se obávali, že Dead Space už nebude strašidelný,“ přiznala Eurogameru producentka Yara Khouryová.

Tvůrci se tak od oznámení několikrát snažili skeptické fanoušky série uklidnit, že hra ze svého hororového pojetí mnoho neztratí. O tom, zda mají pravdu, se můžete přesvědčit sami v hratelné demoverzi, která se nyní dostává do volné distribuce na sítích Xbox Live a PlayStation Network.

Eurogamer také odhalil, že Dead Space 3 nabídne mikrotransakce. Za drobné finanční částky si budete moci v herním obchodě zakoupit materiál k vyrábění vlastních zbraní. Ušetříte tak čas, který byste museli věnovat hledání materiálu nebo posílání robotů, kteří by jej hledali. Ani s dostatkem peněz si ale hned v úvodu nekoupíte ty nejkvalitnější zbraně.

„Nejlepší zbraně si nemůžete sestavit hned na začátku. Některé části zbraní se budou prodávat až v průběhu hry,“ ujistila Khouryová. Dead Space 3 v Evropě vyjde 8. února, a to pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama