prihlaste-se-do-bety-elder-scrolls-online
Novinka Přihlaste se do bety Elder Scrolls Online

Přihlaste se do bety Elder Scrolls Online

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 1. 2013 15:54 2
Reklama

Společnost Bethesda Softworks dnes začala přijímat registrace do betaverze chystaného MMORPG The Elder Scrolls Online. Testování by mělo odstartovat někdy v průběhu letošního roku, datum spuštění ani délku trvání zatím neznáme.

„Jsme nadšeni, že budeme moci náš projekt ukázat hráčům. Díky betě obdržíme mnoho reakcí, které nám pomohou k tomu, abychom vytvořili jednu z nejlepších onlinových her historie – takovou, která bude hodna značky The Elder Scrolls,“ prohlásil šéf vývoje Matt Firor. Vývojář studia ZeniMax Online rovněž zdůraznil, že hra bude nabízet množství sociálních funkcí díky technologii Megaserver. Ta hráče propojí s přáteli.

Do betaverze se můžete přihlásit na oficiálních stránkách, kde je třeba zaškrtnout odpovědi na různé otázky a odhalit informace o svém PC. Pokud se zaregistrujete, pak samozřejmě stále není jisté, že automaticky získáte své místo v testování. Tvůrci alespoň slibují, že zaregistrované o spuštění bety informují jako první.

Společně s odstartováním registrací dnes Bethesda uvolnila také atmosférické video, které v téměř šesti minutách ukáže několik působivých akčních scén. V nich se představí trio hrdinů z různých aliancí. CGI trailer nepřináší žádné gameplay záběry, rozhodně ale stojí za zhlédnutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama