resident-evil-6-obohati-mod-siege
Novinka Resident Evil 6 obohatí mód Siege

Resident Evil 6 obohatí mód Siege

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 1. 2013 18:46
Reklama

PC verze hororové akce Resident Evil 6 vyjde v březnu. PCčkáři se mohou těšit na všechna DLC, která dosud vyšla na konzolích (včetně kampaně s Adou), ale i na exkluzivní obsah. Jím by měl být mód The Mercenaries: No Mercy, který je založen na existujícím módu Mercenaries, ale obohacuje jej o více nepřátel, takže bude opravdovou výzvou i pro zkušené pařany. „Hráči budou mít příležitost používat své schopnosti, aby dosáhli ještě větších komb,“ napsal Capcom ve svém oznámení.

Resident Evil 6 bude na PC obsahovat také nový onlinový mód Siege pro dva až šest hráčů. V něm se vše točí kolem počítačem řízeného agenta, který se ocitne v nesnázích. Hráči se rozdělí na dva týmy – jeden se agenta bude snažit v roli příšer zabít, druhý se mu bude v roli agentů BSSA snažit pomoci. Hra se bude skládat ze dvou kol, kdy se účastníci prostřídají. Pro konzole bude mód k dispozici v březnu, a to za 320 Microsoft bodů nebo 4 eura.

Capcom ještě upozornil, že v průběhu února na PlayStation 3 rovněž každý za 4 eura vyjdou módy Survivors, Predator a Onslaught, které byly dosud exkluzivní pro konkurenční Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama