cyberpunk-2077-s-novym-red-enginem
Novinka Cyberpunk 2077 s novým RED Enginem

Cyberpunk 2077 s novým RED Enginem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 1. 2013 19:15
Reklama

Cyberpunk se před nedávnem prezentoval velmi zajímavým trailerem. Ze hry jsme neviděli sice zhola nic, ale to nevadí tomu, abychom nebyli odvaření z každé nové informace od polských milovníků RPG žánru.

První informace naznačují úzkou spolupráci s autorem původní deskové hry, na níž je idea hry postavená. Mike Pondsmith údajně cestuje do Polska v pravidelných intervalech pro kontrolu stávajícího směru vývoje a dle všeho je i nadmíru spokojen.

to vše již víme, to vše již známe, zajímavě ale zní čerstvé informace o nové verzi RED Enginu. Úzkostlivému bránění prozatimní podoby projektu budeme ještě pravděpodobně chvilku vystaveni, potěšit nás ale může, že onen zmíněný trailer, ač je pouhým CGI, by měl mít podobu target renderu.

To znamená, že autoři plánují dospět právě k takovéto podobě hry, a to jak vizuálním stylem, tak i technickou stránkou. Inu, to by bylo něco, na druhé straně stále ještě nevíme datum vydání a s tím i spojené platformy - možné je tedy vše! Jako ochutnávka dalšího nextgenu to ovšem vůbec nepůsobí zle.

Slova došla i na otevřený svět a nelineární strukturu vyprávění a procházení hry. Łukasz Szczepankowski, návrhář úkolů hry se rozhovořil a potvrdil informace o otevřeném světě a nelineárním vyprávění. Stejně tak zmínil, že stejná přízviska platí i pro další hru CD Projektu. Pochybuje ještě někdo o tom, jaká hra to bude?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama