mrknete-na-video-z-sins-of-a-dark-age
Novinka Mrkněte na video z Sins of a Dark Age

Mrkněte na video z Sins of a Dark Age

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 1. 2013 13:24
Reklama

Studio Ironclad Games, které stojí za povedenou vesmírnou strategií Sins of a Solar Empire, se nyní snaží vnést svěží vítr do v poslední době mimořádně populárního žánru MOBA. Free-to-play mix strategických a RPG prvků Sins of a Dark Age přinese do tradiční chytlavé hratelnosti speciální úkoly - takzvané Realm Questy.

„Je to jedna z největších novinek, které Sins of a Dark Age přináší. Hratelnost mění v několika ohledech. Chceme živější svět, více týmových konfliktů, více kooperace, méně repetitivní hratelnosti (obzvlášť v začátcích), více psychologických aspektů, strategických příležitostí a epických momentů,“ řekl pro Joystiq Blair Fraser, spoluzakladatel studia Ironclad.

Příkladem úkolů, které se v průběhu hraní budou dynamicky objevovat, je třeba doprovod kupeckého konvoje, boj s nákazou nebo souboj o ukradený poklad. Pokud v těchto výzvách uspějete, můžete získat výhodu před svým protivníkem, nebo naopak ztratit.

Hra je aktuálně ve stavu uzavřené bety, do níž se můžete dostat, pokud si zakoupíte jednu ze speciálních edic. Více informací se dozvíte v čerstvém komentovaném videu, které tvůrci Sins of a Dark Age vypustili. Nechybí ani gameplay záběry, takže se rozhodně podívejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama