dalsi-stripky-o-splinter-cell-blacklist
Novinka Další střípky o Splinter Cell: Blacklist

Další střípky o Splinter Cell: Blacklist

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 1. 2013 20:00
Reklama

Zajímavé informace k nám doléhají z prezentace Ubisoftu, kde byl vybraným zástupcům novinářské obce ukazován aktuální build Splinter Cell: Blacklist.

Šťastnou zprávou je, že Sam to stále ve tmě umí a stejně tři světýlka nikoho ve tmě nedokážou překvapit. Rozporuplnou zprávou je, že přejímá móresy Ezia, a tak si sem tam vyběhne zídku či doplachtí do míst, o kterých si běžně zavalitý smrtelník může nechat zdát.

Zprávou zajímavou pak je, že se Sam stává vůdcem organizace Fourth Echelon, jejíž cíle vzhledem ke kořenům série není těžké si domyslet. Zároveň zde Splinter Cell patrně přejímá inspiraci od Mass Effectu, jelikož mezi jednotlivými misemi se budete pohybovat v letounu. Ten má jméno Paladin a nese funkci takřka stejnou jako Normandy - mezi misemi se budete moci po Paladinovi pohybovat a povídat si se zbytkem svého týmu.

A vaši kolegové nebudou pouhou vatou na palubě letadla, budete od nich moci získávat cenné informace pro průchod misí následujících i získávat od nich mise vedlější. Těšit se budeme moci i na vylepšování vlastní výbavy, ta se bude dynamicky ubírat směrem odpovídajícím hernímu stylu hráče - tichošlápek tak dostane pevnější náhrdelník ze struny, hrubián zase masivnější střelný arzenál.

Nezbývá než dodat, že ač je srpen ještě pekelnicky daleko, tak my se těšíme už nyní. Ubisoft to zřejmě se Samem myslí vážně, a to je zatraceně dobře. A mimochodem, v plánu je i luxusní edice s RC modelem Paladina, snad také bude dostupná i na našem maličkém trhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama