duncan-jones-natoci-world-of-warcraft
Novinka Duncan Jones natočí World of Warcraft

Duncan Jones natočí World of Warcraft

Erik Omar

Erik Omar

31. 1. 2013 09:05 2
Reklama

Začíná předprodukce filmu podle MMORPG World of Warcraft, informuje server Hollywood Reporter. Projektu se podle všeho upsal režisér Duncan Jones. Hlavní role je pak spojována s megastar Johny Deppem.

Duncan Jones je nadaný mladý režisér, který debutoval s nízkorozpočtovým (1 milion dolarů) sci-fi Moon, které si mimochodem sám napsal. Druhým filmem syna Davida Bowieho bylo další sci-fi Source Code, opět s celkem skromným rozpočtem 35 milionů dolarů. Podle informací serveru Hollywood Reporter by měl Jones na realizaci filmového Warcraftu dostat 100 milionů dolarů, tedy pořádný balík. Že nejde o kachnu a Jones si tak opravdu natočí svůj první blockbuster, naznačuje i režisérův tweet: "Rukavice byla hozena dávno: Můžete udělat pořádný film podle hry. Já vždycky říkal, že je to možné. Teď jeden udělám!"

Duncan Jones natočí World of Warcraft
i Zdroj: Hrej.cz

Co se týče druhého jména a sice Johnyho Deppa, s tím to tak jisté není. Studio si na něj sice myslí, ale Depp - jedna z nejzářivějších hvězd továrny na sny - je na 100 miliónový rozpočet možná až příliš drahý. Navíc se chystá na natáčení pátých Pirátů z Karibiku.

Warcraft by se měl začít natáčet tento podzim. Premiéra je naplánována na rok 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama