sniper-elite-v2-skutecne-miri-na-wii-u
Novinka Sniper Elite V2 skutečně míří na Wii U

Sniper Elite V2 skutečně míří na Wii U

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 2. 2013 14:33
Reklama

Vydavatelství 505 Games dnes oficiálně potvrdilo dřívější spekulace a oznámilo, že na konzoli Nintendo Wii U vyjde port zdařilé akce Sniper Elite V2, v níž se coby agent americké tajné služby OSS vydáváte do srdce hroutící se třetí říše s cílem zlikvidovat špičky nacistického raketového programu V2.

Tvůrci ze studia Rebellion pochopitelně chtějí využít unikátní ovladač GamePad. Hráči s ním v roli odstřelovače budou moci tagovat nepřátelské vojáky a pasti, zjišťovat místo výskytu nepřátel či zhodnotit dopad výbuchu výbušnin, což by mělo prohloubit taktické možnosti – zároveň to ale hru zjednoduší. Na příklad ovládání se můžete podívat v obrázcích.

„Sniper Elite je přesně taková dospělá hra, která perfektně sedí odlišným ovládacím mechanikám Wii U. Bylo pro nás vyzývavé je správně použít, díky našemu týmu a podpoře partnerů ze společnosti 505 Games ale věříme, že můžeme unikátní hratelnost přenést na novou platformu,“ řekl Jason Kingsley, šéf studia Rebellion Developments, a oznámil, že Sniper Elite V2 pro Wii U vyjde na jaře tohoto roku. Zda bude hra na Wii U obsahovat i různé stahovatelné balíčky, které pro původní verze dosud vychází (jeden přijde na konzole zítra) zatím netušíme.

Na závěr ještě připomeňme, že britský tým Rebellion chystá také úplně nový titul. Oznámení hry, v níž pravděpodobně nebudou chybět nemrtví, bychom se měli dočkat 14. února a my vás pochopitelně budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama