zaklinac-3-bude-poslednim-dilem-serie
Novinka Zaklínač 3 bude posledním dílem série

Zaklínač 3 bude posledním dílem série

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 2. 2013 19:48
Reklama

The Witcher 3: The Wild Hunt bude završením fantasy série Zaklínač. Potvrdila to společnost CD Projekt RED, která dnes večer svůj ambiciózní projekt oficiálně oznámila a přidala i první teaser se zaklínačským medailonem. Mnoho nových informací ale nemáme, hru totiž podrobně odhalil už odpoledne magazín Game Informer, z jehož stránek jsme pro vás sestavili informační souhrn.

„Lidé se nás budou ptát, zda je to skutečně poslední Zaklínač. Ano, je. Proč? Protože věříme, že bychom měli sérii zakončit se vší parádou. Technologie se vyvinula natolik, že příběh konečně můžeme vyprávět tak, jak chceme, s grafikou, jakou chceme a ve světě, jaký si představujeme. Zaklínač 3 bude dokonalým fantasy RPG zážitkem. S vyprávěním příběhů jsme ještě zdaleka neskončili, ovšem věříme, že je čas porozhlédnout se po nových světech a horizontech, které nás přinutí posunovat hranice toho, co můžeme vytvořit,“ uvedl manažer CD Projektu RED Adam Badowski.

Vývojář pak ještě zdůraznil, že třetí Zaklínač bude vhodný nejen pro fanoušky série, ale i pro nováčky, kteří do bohatého herního světa plného lesů, jezer, hor, měst i vesnic snadno vstoupí díky plynulému úvodu. Na hraní si však budou muset ještě počkat, The Witcher 3: The Wild Hunt vyjde až v roce 2014, a to pro PC a pravděpodobně i konzole další generace.

„Změny ve vývoji povedou k úplně nové úrovni nelinearity a bohatšímu hernímu zážitku. Jako hráč bych moc chtěl hrát takové RPG a já si myslím, že mnozí pařani na něco podobného čekají. Náš sen se v CD Projektu RED plní a my doufáme, že to samé se stane i vám,“ uzavřel oznámení Badowski.

Zaklínač 3 bude posledním dílem série
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama